U Smiljanskome Polju nadomak Gospića, skrivena zelenilom od pogleda, uz samu rijeku smjestila se River House Moon, kuća za odmor iz koje ćete otići preporođeni, puni energije i sretni. Okružena netaknutom prirodom, u miru koji prekida jedino cvrkut ptica, River House Moon nudi vam sve što vam treba za luksuzni odmor.

Sve što možete poželjeti

Kuća za odmor ima jednu spavaću sobu s velikim bračnim krevetom, kupaonicu i dodatni WC te prostrani dnevni boravak. Na galeriji se nalaze dvije fotelje na razvlačenje te fotelja za uživanje u prekrasnom pogledu na rijeku. Posteljinu, ručnike, ogrtače, papuče i kozmetiku ne morate nositi sa sobom jer vas čekaju u kući, a uz dva TV-a ravnog ekrana sa IPTV-om i Netflix-om, besplatni WiFi i društvene igre, dosada nema nikakve šanse. 

U potpuno opremljenoj kuhinji možete pripremati gurmanske obroke, a možete i roštiljati ispred kuće. Kuća ima perilicu posuđa i perilicu rublja, ali ne morate ih ni paliti jer se možete s domaćinom dogovoriti da dodatno platite uslugu čišćenja.

Za odmor i uživanje

Kuća ima i grijanje i klimu pa u njoj možete odsjesti u svako doba godine, zvučno je izolirana pa možete pjevati a da vas nitko ne čuje, a možda ćete se najbolje opustiti pred kaminom ili u hidromasažnoj kadi uz čašu vina. U toplijem dijelu godine na raspolaganu vam je i vanjski bazen, a vjerojatno ne postoji bolji način da započnete dan od plivanja s pogledom na rijeku i velebni Velebit.

Ljubitelji aktivnosti na otvorenom u okolici mogu uživati u pješačenju, jahanju, vožnji quadom, biciklom ili kanuom. U neposrednoj blizini je Smiljan, rodno mjesto Nikole Tesle s uzbudljivim muzejom koji obavezno morate posjetiti ako još niste. U blizini je i Pećinski park Grabovača, a Plitvička jezera udaljena su manje od 40 kilometara od kućnog praga.

U miru, tišini i savršenom spoju modernog i tradicionalnog koji nudi ova luksuzna kuća može uživati do četvero ljudi, a cijena noćenja na platformi Booking.com varira ovisno o sezoni i broju osoba, a za četvero iznosi između 330 eura u predsezoni i 420 eura u sezoni. Boravak ljubimaca dopušten je i ne plaća se dodatno.

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju